A Nevitaly filozófiájából eredő küldetése olyan szépségipari termékek gyártása, melyek javíthatnak az emberek életminőségén, egészségén, megteremtik a vágyott testi-lelki egyensúlyt. Olyan, a természetben gyökerező és termő anyagokat, valamint felhasználási módokat keresünk, amelyek a mentális és fizikai egészség megőrzésére és megteremtésére, valamint a zöld, fenntartható szépségipari működésre fókuszálnak.

Fátrai Krisztina független fodrászszakértőt kértük fel termékeink tesztelésére, a mesterfodrász pedig úgy nyilatkozott rólunk:

“Volt alkalmam megismerkedni az olasz anyacég filozófiájával, történetével és azzal a szakmai tőkével is, amivel ez a cég indul a piacon. A Nevitaly alapítója, Francesco Damato számomra pont azt a tudást és háttértudást villantotta fel, amelyre építkezve egy professzionális fodrász valódi ismeretet szerezhet az egészség- és környezettudatos szépségipari termékekről és azok helyes alkalmazásáról. A Nevitaly esetében tehát azt mondhatom: a gyógynövények, illóolajok felhasználásával kapcsolatban olyan értékes ismereteket szereztem ezekkel a termékekkel, amelyek a gyakorlatban is bizonyították, mely kémiai anyagot, hogyan, milyen módon válthatunk fel a természetes alapanyagokkal, méghozzá úgy, hogy az eredmények egyáltalán nem okoznak csalódást.”

HAJSZÍNVÁLTOZTATÁS

A Nevitaly forgalmazza Magyarországon az egyetlen olyan hajfestési folyamatot, amely egyúttal a fejbőr egészségét is ápolja, élénkíti a hajat és figyelmet szentel minden nő vágyának, azaz annak, hogy végre elengedje mindennapos aggodalmait, és teljes mértékben átadhassa magukat a megújulásnak és a relaxációnak, hiszen tudja: jó kezekben van. Hajfestési folyamatunk innovatív jellege a kifinomult összetételben rejlik, mely illóolajokat és természetes, az olasz erdőkben felfedezhető, különleges növényi kivonatokat tartalmaz. Ezek segítenek megelőzni és legyőzni a fejbőr problémáit, rendellenességeit, miközben a festés eredménye valóban professzionális, prémium kategóriás, és meglehetősen tartós. 

A Nevitaly-hajfestés tehát egy olyan szépség rituálé, mely kellemes környezetbe repíti a vendéget, harmóniát teremt a testben és a lélekben egyaránt. Mindehhez értékes növényi alapanyagokat, esszenciális illóolajokat veszünk igénybe. A hajfestés összetevői még a megfelelő oxidáló szerek, a Nevitaly oxidálóihoz márpedig a hidrogén-peroxidot növényi olajok használatával nyerjük ki – ásványi olajok, paraffin és vazelin nélkül.

Fátrai Krisztina mesterfodrász úgy nyilatkozott rólunk, és a Nevitaly festékeiről, szőkítőiről:

“A Nevitaly színmegváltoztató családjairól bátran állíthatom, hogy bármilyen professzionális termékkel felveszik a versenyt. Ami a szakmában nagyon fontos, hogy ezekkel a természetes anyagokkal kifejezetten jó dolgozni: el lehet érni a kívánt színeredményt, a festékek jól tapadnak a hajra, a színek nemcsak megfelelőek, hanem sok esetben teltebbek, élénkebbek, fényesebbek, kifejezetten tartósak, és az ősz haj fedésben is versenyeznek a nagy márkák prémiumtermékeivel.

Ami az eddigi tesztelések során visszatérő, meghatározó tapasztalatom, hogy a Nevitaly esetében nemcsak ígéret maradt, hogy ezek a festékek nem csípnek. A legérzékenyebb fejbőrű, vagy akár a valamilyen bőrbetegségtől szenvedő vendégeim között sem okozott irritációt, és a színeredmények miatt hamar lettek olyan visszatérőim is, akik már kifejezetten ezt kérik. Fontos tudni, és a vendégeknek is el lehet mondani, hogy ezekben a termékekben más lúgosító anyaggal helyettesítették az ammóniát, ezért tényleg mentesek az ilyen irritáló kockázatoktól, de ugyanezért az is fontos, hogy a saját oxidáló, színelőhívó társtermékekkel együtt, helyesen használjuk ezeket a megfelelő eredmény érdekében. A Nevitaly CC és BB színmegváltoztató-családok helyes használat mellett teljesen színskálahűek, tényleg tökéletes festésélményt nyújtanak, és az illóolajokkal még valami pluszt is hordoznak magukban.

Kellemes meglepetés lehet a szkeptikusabb fodrászoknak is, hogy egy olyan márka is lehet hatékony és megbízható, amely illóolajok, vitaminok, ásványi anyagok, és antioxidánsok segítségével veszi fel a harcot a fejbőr és a haj problémái ellen, és tényleg az irritációmentesség az erőssége.”

PROFESSZIONÁLIS SZALONKEZELÉSEK

Kifejlesztettünk egy újfajta, professzionális regeneráló-családot a súlyosan roncsolódott, száraz és törékeny hajra. A hialuronsavas kezelés növényi ceramidokkal mélyrehatóan kezeli a hajat, újjáépíti a hajszál tartószerkezetét, hidratálja azt az azonnali puhaság és ragyogás érdekében.

Az IALO3 PRÉMIUM, valamint a különböző hajtípusoknak megfelelő, specifikált, professzionális szalontermékeink a hajszerkezet újjáépítésének újszerű, természetes, mégis maximális eredményt hozó, bizonyítottan hatékony, lenyűgöző eszközei.

FEJBŐRKEZELÉSEK

Az ember hajának egészsége és megfelelő növekedése a fejbőr ideális működésén alapszik. Ez a működés gyakran ütközik akadályba méreganyagok felgyülemlése, vagy más káros hatások következtében. Engedd ki a mérgeket, és szüless újjá a Nevitaly professzionális, mégis természetes haj-, illetve fejbőrkezeléseivel, amelyek mindegyike értékes esszenciális hatóanyagokon alapszik! 

Az illóolajok komplex természetes aromatikus anyagok, melyek kis mennyiségben találhatóak meg levelekben, virágszirmokban, gyümölcs héjban, gyantában, különböző növények fás részeiben. Ezekben az esszenciális cseppekben található hatóanyagok élénkítő, egészségre jótékony hatással vannak, melyek egész szervezetünkre hathatnak. A Nevitaly fejlesztései során arra jutott, hogy ezek az anyagok nemcsak gyorsan átverekszik magukat a bőr és a fejbőr külső rétegein, hanem hatásuk organikus és célzott, így nemcsak lokalizált betegségeket gyógyíthatnak, de segíthetnek létrehozni egy általános, természetes egyensúlyt testünkben. Ezen túl a kezeléseinkben alkalmazott illóolajok a nyálkahártyán és a légzőszerveken át is felszívódnak, így gondoskodva fodrász és vendége egészségéről.

A független fodrászszakértő Fátrai Krisztina úgy fogalmazott a Nevitaly fejbőrkezeléseiről:

“A hajápolási és hajgyógyászati termékek esetében a cég filozófiájának megértése mellett fontos azt is látni, hogy ha valaki éveken, évtizedeken át roncsolja az egészségét, így akár a haját, hajszerkezetét, ezek a természetes gyógymódok is egy hosszú folyamat részeként fejthetik ki hatásukat. Türelem kell hozzá, végig kell csinálni a detoxikáló, méregtelenítő kúrát, majd pedig a megfelelő hajkezelést is ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el. Ez egy folyamat, de az a fodrász, aki erre az útra lép, szerintem nagyon könnyen el tudja magyarázni ezt a vendégének, mert ez tényleg egy gyógyulási folyamat. A cél pedig az egészség, amibe megéri befektetni.”

A Nevitaly létrehozott 6 olyan fejbőrkezelési csomagot, melyek célzott, precíz, professzionális használatot tesznek lehetővé, hajápolási szakemberek és fodrászok igényei alapján, a leggyakoribb fejbőrproblémákra reagálva. Ezek a csomagok valóban természetes anyagokból állnak és a fejbőr, valamint a haj egyre gyakrabban felmerülő roncsolódására, krónikus esztétikai problémáira nyújtanak hatékony és tartós megoldást.

Trangóni Réka, a Nevitaly oktatómestere úgy nyilatkozott ezekről a kezelésekről:

“A Nevitaly fejbőrkezelési termékeiben alkalmazott esszenciális olajok egyszerre szívódnak fel a bőrön, a nyálkahártyán, és a légzőszerveken keresztül, így nemcsak a fejbőrön fejtik ki a hatásukat, hanem a vendég és a fodrász számára is aromaterápiás élményt, egy igazi fellélegzést biztosítanak. Az összes ilyen kezelés egy élvezetes terápia is, egyfajta wellness-gyógymód. Alapvetően ugyan esztétikai célokkal rendelkeznek – mert a fejbőr szerkezetének, így a kinézetnek a helyreállítása áll a fókuszban -, de mégis olyan kezelésekről van szó, amelyek felismerik azt is, hogy az egészséges fejbőrhöz és hajszerkezethez elsősorban a szervezet egyensúlyát kell helyreállítani.zethez elsősorban a szervezet egyensúlyát kell helyreállítani.

MINDENNAPI HAJÁPOLÁS

Sustainable, azaz magyarul fenntartható. Mindenki színpompás, életteli hajra vágyik, és ehhez keresi mindennapi hajápoló eszközeit is, hogy a fodrász által elért, professzionális eredmény otthon is fenntartható legyen. Nagyon nem mindegy azonban, hogy mivel érintkezik napról napra fejbőrünk, a bőrön át ugyanis több hatóanyag szívódik fel, mint a tápcsatornánkon. Amikor a szép haj és a természet szeretete találkozik, létrejön a Nevitaly Sustainable termékcsalád. Azaz a tökéletes, fenntartható harmónia.

A Nevitaly SUSTAINABLE család ápoló termékei a leghatékonyabb formulában tartalmazzák a szükséges tápanyagokat, amelyek a hajszerkezet, a fejbőr mindennapi ápolását szolgálják. Gondosan válogatott, kizárólag olasz, organikus tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokból, mintegy 98%-ban természetes összetevőkből álló szalon- és otthoni ápolást is lehetővé tévő termékeink egytől egyig parabén-, paraffin-, GMO-, SLS-, és SLES-mentesek. A valóban egészség- és környezettudatos fodrászok és vendégeik számára készültenk, hiszen nemcsak tartalmukban óvják környezetünket és egészségünket, hanem csomagolásuk is újrahasznosított műanyagból készült, karton- és papírmentes kézbesítésük pedig kifejezetten bolygónk megóvását tűzte célul.

 • Gyakori használatra ZAB kivonattal,
 • Festett Hajra AMARÁNT kivonattal,
 • Sérült hajra QUINOA Kivonattal,
 • Hamvasító FEKETE RIZS kivonattal,
 • Száraz, akár afro-típusú hajra RIZS kivonattal,
 • Babáknak, vagy babaérzékenységű vendégeidnek pedig szemirritáció-mentes COLA illatban is kaphatóak.

NEVITALY CARE 

NEVITALY AYURVEDA: Test • Tudat • Lélek

Elmerültünk a távol-keleti kultúrában, hogy megragadjuk és megértsuk filozófiáját, az ősi ayurvéda (magyarul fonetikusan gyakran ájurvédaként használt) gyógyászat titkait és hatóanyagainak használatát. Az ayurveda India több mint ötezeréves hagyományos, természetalapú orvostudománya, amelyet látnokok és szent emberek hoztak létre, de természettudósokkal együtt megfigyelésekkel, kísérletekkel és meditációval fejlesztettek évezredeken át. Az ayurveda szó szerinti jelentése lefordítva „tudomány az életről“, az egészséges életmód elveiről alkotott legősibb, holisztikus orvoslási mód.

Az ayurveda a gyógyászat természetes, egyszerű formáját képviseli azzal a céllal, hogy jobban megértsük önmagunkat. Igyekszik a probléma gyökeréhez hatolni és felfedni a betegség valós okát, legyen az helytelen táplálkozás, szokások, örökletes terhek, negatív gondolkodás vagy érzelmi illetve energetikai kiegyenlítettlenség. Az ayurveda az embert a test, a lélek, a tudat és az életvitel megoszthatatlan és kölcsönösen összefonódott komplexumaként, ezek harmóniáját megteremtve gyógyít. Az ayurvedikus filozófiai mesterei és gyógyítói az egészség megtartásához természetes alapanyagú készítményeket használnak, mint például 100% növényi tartalmú olajokat, gyógynövényeket, különböző ásványi anyagokat és növényi alapú gyógyhatású készítményeket. 

A Nevitaly ayurvedikus termékeit úgy fejlesztettük ki, hogy a test, a tudat és a lélek egészségét, valamint harmóniáját biztosítsák.

A Nevitaly Care AYURVEDA termékek aktív összetevői:

 • A szezámmagolaj, amelynek értékes nyugtató vitaminjai enyhítik a nap okozta égést, újjáépítik a hajszerkezetet és óvják a fejbőrt, védik a nap, a só és a klór roncsoló hatásaitól a testet. A szezámolaj nyolc, az agy számára fontos aminosavat tartalmaz, serkenti az elmeműködést.
 • Az argánolaj, amely magas, több mint 75%-ban telítetlen zsírsavtartalmú, természetes gyógymód az egészséges bőr fenntartására és a száraz/ törékeny haj újjáélesztésére. Gazdag E-vitaminban és fenolos vegyületekben. Antioxidáns tartalma, és éltető tulajdonságai hasznosak a bőr korai öregedése és pelyhesedése elleni küzdelemben
 • A rizsolaj rugalmassá tesz, véd az UV-sugaraktól és meggátolja a bőr korai öregedését. Gazdag tokoferolban, E-vitaminban és oryzanolban, melyek védik és mélyen hidratálják a hajat és a bőrt.
 • Az E-vitamin, meggátolja szabad gyökök fejlődését és a sejtek öregedését. Különösen alkalmas száraz és húzódó, vagy érzékeny bőrre és hajra: gyulladáscsökkentő és hidratáló hatásának köszönhetően javítja a bőr rugalmasságát, enyhülést okoz irritációk és szárazság esetén.
 • Az aloe Vera kellemes frissességérzést ad. Hasznos a viszketés csökkentésére, és nyugtató, gyulladásgátló hatást fejt ki, megőrizve a sejtek hidratáltságát. Mindeközben serkenti a kollagéntermelést.
 • A bisabolol egy kamilla illóolajából nyert, nyugtató és hidratáló kivonat, mely meggátolja és enyhíti a napsütés okozta bőrpírt.

STYLING: FINISH TERMÉKEK

Hajunk minden nap ki van téve a városi szennyeződésnek, szmognak, páratartalomnak, esőnek, nyaranta a sós tengeri levegőnek és a klórnak; ha ez nem lenne elég, tovább gyengíti a festés, a hajvasaló és göndörítő vasak használata. A városi élet körülményeit ismerve még fontosabb a hajat folyamatosan érő szennyezés ellen harcolni, termékeink pedig éppen ebben nyújthatnak segítséget azzal együtt, hogy tökéletes formázást biztosítanak. 

A Nevitaly Styling termékek innovatív összetétele segít kialakítani a kívánt megjelenést, legyen az rendezett vagy kócos, természetes vagy elegánsan kifinomult, közben pedig megőrzi a haj épségét megvédve azt a mindennapi káros hatásoktól. Styling termékeink ugyanis különleges Nevitaly AP-Complex hatóanyagokkal készülnek: tölgy-, kamélia- és vörös szőlőkivonattal, a szennyezés elleni hatékony hatás érdekében. A Nevitaly AP-Complex védő hatást gyakorol, meggátolva a káros molekulák lerakódását a hajon, megőrizve annak egészségét és lelassítva az öregedési folyamatot.

NEVITALY MEN

A Nevitaly laborjaiban, alapos kutatásokkal és magas minőségű, mégis természetes anyagok felfedezésével és alkalmazásával, azok tradícionális módszerekkel való ötvözésével fejlesztettük ki ezt a különleges termékcsaládot, mely a modern, városi férfi számára nyújt lehetőséget szakálla lehető legkiválóbb ápolására.

A borotválkozás mindennapos tevékenység, melyet a Nevitaly egy relaxáló szépségápolási rituálévá alakít át, alkalmat teremt a férfinak, hogy jól és jóképűnek érezhesse magát. A Nevitaly ezen termékei ügyelnek a férfiak bőrének sajátos jellemzőire. Ez utóbbiakat folyamatosan tanulmányozzuk, hogy könnyebb és kellemesebb élménnyé tegyük a borotválkozást, a szakáll puhább, a bajusz formázhatóbb és az aktuális trendeknek megfelelően alakítható legyen. A Nevitaly szakállápoló termékeit, az erős, magabiztos férfi ihlette, használóit elárasztja a Távol-Keletet idéző, mégis arisztokratikus eleganciát árasztó intenzív illattal. A dohány és a pacsuli illat által egy fás, erdős környezetben érezhetjük magunkat, mely fokozatosan alakul át meleg, gazdag borostyán illattá, a bőrön fenséges hatást gyakorolva.